Trenér Richard Beneš se musel už před zápasem obejít bez Mendroka, Šlavky, Hradečného a Fizka. Po půlhodině hry odstoupil pro svalové zranění Sostřonek a nakonec musel ze hry i kapitán Rac. „Toho nám domácí zranili úmyslně a ještě se mu smáli, že je zraněný. V Háji nás čekalo vyloženě nepřátelské prostředí," zlobil se trenér Beneš, který tak musel řádně míchat se sestavou. „Šest hráčů bylo pryč, to by položilo i silnější mančafty. Snažil jsem se to nějak smontovat, ale nejsem Copperfield," podotkl k problémům se složením sestavy.

I tak měli jeho svěřenci na to uhrát bod. Proti důrazně bojujícím domácím si vypracovai šance, ale tu klíčovou zahodil před odchodem do kabin Folwarczny a Háj pak v nástupu do druhého poločasu skóroval na 3:1.

Další gól nebyl Těšínu uznán pro domnělý ofsajd…

TJ Háj ve Slezsku – FK Český Těšín 3:1 (2:1)

Branky: 4. Pouwedeoi, 42. Vyležík, 46. Lampa – 39. Konečný. Rozhodčí: Dudek – Čecháček, Trojan. ŽK: 2:3. Diváci: 90.

Č. Těšín: Gradek – Bolek, Kupczak, Rac (55. J. Zogata), Popelka – Konečný (85. Szkutek), Sostřonek (37. S. Zogata), Kantor, Folwarczny – Kiška – Lojek. Trenér: Richard Beneš.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu většinou nezveřejňuje kompletní obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, domova i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Deníku, anebo ve zlevněné předplacené internetové verzi.
Aplikaci e-paper (elektronické vydání novin) najdete ve spodní části těchto webových stránek. Po připojení si pak můžete Deník v plném znění přečíst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.