„Jsme trochu rozpolcení. Před utkáním bychom ho asi brali, protože důležité pro nás bylo především to, abychom tady neprohráli a soupeř se k nám zezadu nepřiblížil. Ale nemohu se zbavit silného dojmu, že i v oslabení jsme tady měli na víc," rekapituloval remízu trenér Stonavy Karel Sochora.

Oslabením myslel to, že se mu před zápasem začaly hromadit omluvenky, což nebylo nic příjemného, ale někteří hráči se nakonec dali do kupy. Jako například srdcař Mančař, který šel do boje i zcela nedoléčený.

Otevřený fotbal ve Veřovicích odstartovala rychlá branka Malúše, Stonava ve středové řadě soupeře přehrávala, ale obrovský problém pro ni bylo uhlídat domácí standardky.

„To je pravda. První gól jsme dostali z trestňáku, další po rohu. Ještě, že Péťa Dittrich bleskově odpověděl. Má to furt v noze," vybavil si Sochora krásný gól stonavského špílmachra, který s citem přehodil veřovického brankáře.

Stav 2:2 už vydržel nejen do poločasu, ale i do konce celého zápasu. „To ale byla škoda, protože naše záložní formace pracovala skvěle a mít v sestavě pár rychlostních typů, tak z těch našich útoků určitě vytěžíme více," zalitoval Sochora. Mužstvo pochválil za příkladnou bojovnost.

AFC Veřovice – SK Stonava 2:2 (2:2)

Branky: 30. Černoch, 41. Knybel – 2. Malúš, 42. Dittrich. Rozhodčí: Kolarský – Adamec, Vranay. ŽK: 4:2. Diváci: 100.

Stonava: Ciasnocha – Edr, Frait, Wojnarovský, Mančař – Hančín – Šuster, Dittrich, Graňák, Němec – Malúš (78. Kisel). Trenér: Karel Sochora.