Nakonec se to v atraktivním duelu, který končil ve složité viditelnosti takřka za tmy, nepovedlo ani jednomu a oba tradiční účastníci soutěže si rozdělili po bodu.

Přitom domácí hráči měli po pětatřiceti minutách k vítězství zásluhou dvoubrankového vedení velmi dobře nakročeno. Jenže v poslední pětiminutovce první půle se Bohumínští dopustili dvou chyb a ty dokázali hostující hráči ztrestat.

„První gól dostaneme ve chvíli, kdy držíme míč, ale nepochopitelně jej ztratíme a hned druhý po totožné situaci. Místo, abychom skákající míč z pokutového území odkopli, tak se ještě od něj necháme odstavit, soupeře zakončit a je hotovo. Chyb bylo dnes tolik, že nad tím zůstává rozum stát," kroutil hlavou trenér Bohumína Marek Poštulka, jemuž podruhé v řadě kvůli zdravotním problémům chyběl ve stoperské dvojici Petr Šiška.

„Určitě nám schází, to je bez debat. Když hrála stabilní stoperská dvojice, tak to bylo lepší, ale na to se nelze vymlouvat. Šanci dostali jiní a ti ji musí chytit. Místo toho jsem na polovině hráčů viděl strach hrát, což je to nejhorší," doplnil bývalý ligový útočník Ostravy Marek Poštulka po remíze 3:3, kterou po změně stran dotvořili svými góly Košťál s hostujícím Brunclíkem.

A jak viděl zápas jiný někdejší ligový forvard, pro změnu Opavy, Martin Rozhon? „Je to sice zisk z cizího hřiště, ale moc spokojen nejsem. Moc bodů nemáme, takže musíme vyhrávat. Pozitivní je, že po špatném zápase s Brušperkem jsme to tentokrát vzali za správný konec. Takhle se hraje o záchranu. I když jsme prohrávali, byli jsme aktivní, drželi míč a právem do poločasu srovnali. Po přestávce vlastně taky a remíza je spravedlivá," pochválil hráče za výkon trenér Háje Martin Rozhon.

FK Bohumín – TJ Háj ve Slezsku 3:3 (2:2)

Branky: 6. Kubinski z pen., 35. Gorniók, 55. Košťál – 40. Trupl, 42. Žůrek, 77. Brunclík. Rozhodčí: Trigas. ŽK: 2:3. Diváci: 180.

Bohumín: Gladiš – Poštulka, Kukuliač, Košťál, Gábor – Sittek, Kubinski, Anastazovský, Gorniók – Socha – Jatagandzidis. Trenér: Marek Poštulka.

Další zápas hraje Bohumín v sobotu v Brušperku.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.