Bospor si na půdě nevyzpytatelného soupeře tentokrát vítězství v závěru, jako se mu stalo na jaře, utéct nenechal. Hrdinou týmu Marka Poštulky se stal František Hanus, který vstřelil obě branky.

„Výkon nebyl opět optimální, naší hře chybí více lehkosti, z čehož plyne, že jsme v Háji docílili takového udřeného vítězství. Jsme zaražení, jako bychom měli zataženou ruční brzdu. Naše hra není uvolněná, ale dneska se prosadil alespoň Franta Hanus," řekl Deníku trenér Bohumína Marek Poštulka.

„Zase na druhé straně - než hrát dobře a prohrávat, tak je lepší tento scénář, protože body jsou tím, co se počítá," zasmál se.

TJ Háj ve Slezsku – FK Bospor Bohumín 1:2 (0:1)

Branky: 46. Malcharek – 42. a 77. Hanus. Rozhodčí: Lalík – Picmaus, Matějek. ŽK: 2:1. Diváci: 120.

Bohumín: Švrčina – Patrik Poštulka (73. Kalous), Socha, Košťál, Baculák – Sittek, Hanus, Šipula (58. Kubinski), Kurušta (88. Šiška) – Ferenc (65. Jatagandzidis), Vaclík. Trenér: Marek Poštulka.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu většinou nezveřejňuje kompletní obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, domova i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Deníku, anebo ve zlevněné předplacené internetové verzi.
Aplikaci e-paper (elektronické vydání novin) najdete ve spodní části těchto webových stránek. Po připojení si pak můžete Deník v plném znění přečíst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.