„Místo, aby se to zlepšovalo, tak se to zhoršuje. Inkasujeme hodně gólů, sice máme nějakou kvalitu v ofenzivě, ale čtyři obdržené branky už jsou opravdu příliš. S takovou bodovat nemůžeme," rozhazoval bezmocně rukama trenér Stonavy Dušan Kohut.

Z utkání Dobratice (v modrém) - Stonava.

Jeho tým hrál v Dobraticích vyrovnanou partii jen v první půli. Podruhé srovnali hosté z penalty po faulu dobratického brankáře na Febera. „Jejich gólman chytal dobře, ale ve vápně chodil snad do všech soubojů. Po nevybíravém faulu smetl v další šanci znovu Febera, kterého musela odvézt sanitka. Taková hra je nebezpečná zdraví hráčů, což by měli rozhodčí trestat," upozornil trenér Kohut na jinou situaci ze 30. minuty, po které Feber dohrál a po které měl dohrát také domácí gólman. Tady se už penalta kupodivu nepískala, přitom šlo o ostřejší zákrok než v prvním případě.

Dobratice ale vyhrály zaslouženě, po změně stran přidaly nevýrazné Stonavě další dvě branky.

TJ Dobratice – SK Stonava 4:2 (2:2)

Branky: 3. Lýsek, 11. Marián Causidis, 47. Farny, 68. Skotnica – 5. Zoller, 20. z pen. Hančin. Rozhodčí: Uličný. ŽK: 3:2. Diváci: 220.

Stonava: Tvardík – Geršl, Škuláň (58. Frait), Sochora, Hančin – Klus, Aniol, Lachowicz (74. Czyž), Macko – Zoller, Feber (30. Kisel). Trenér: Dušan Kohut.

Další zápas hraje Stonava v sobotu s Bystřicí.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.