„Tušili jsme, že to tak nějak bude vypadat. Hosté se zatáhli v jedenácti lidech na vlastní půlku a my dobývali a dobývali," shrnul průběh zápasu trenér Albrechtic Tomáš Vychopeň.

Ten se svým týmem určitě nezažívá dvakrát povedené jaro. Vlastně je s podivem, že se Albrechtice pořád drží v horní polovině tabulky. „Taky se divím, ale má to své objektivní příčiny. Jednak se nám nedaří, jednak nemám k dispozici zkušené hráče. Ti nám dneska hodně scházeli," postrádal Vychopeň fotbalové zkušenosti Wojtyny, Kroužka, Béreše a Širokého. Do hry tak nasadil i dorostence, kteří se v dospělém fotbale teprve otrkávají.

Baníkovci měli celou dobu územní převahu a převahu na míči. Ta však byla neúčelná. „Co z toho, že držíme sedmdesát minut balon, když běháme pořád jen zprava doleva. My potřebujeme být aktivní a důrazní hlavně ve vápně soupeře," přibližoval nespokojený Vychopeň.

Nakonec jeho tým získal aspoň bod, když na vydařený brejk Frenštátu se zakončením Dorňáka reagoval dvě minuty před koncem Novák. „Doslova jsme to tam doplácali. Byl to pracně dobytý gól," ulevilo se Vychopňovi.

Baník Albrechtice – Beskyd Frenštát p. R. 1:1 (0:0)

Branky: 88. Novák – 37. Dorňák. Rozhodčí: Pasterčák. Bez ŽK. Diváci: 65.

Albrechtice: Jaček – Novák, A. Věčorek, T. Věčorek, Čoček – Smiga (46. Rohel), Dorozlo, Pařík, Žyla – Korzeniowski (75. Chmiel), Kociolek (63. Izaiáš). Trenér: Tomáš Vychopeň.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.