Průběh zápasu přitom nenaznačoval, že by měl Jeseník vyhrát, a to dokonce tak vysokým rozdílem. Poločas skončil bez branek. „Měli jsme mít tři body a místo toho jedeme se čtyřkou," kroutil hlavou trenér Bohumína Marek Poštulka.

Jeho svěřenci hráli velmi dobře, aktivně, nabízeli se. „Měli jsme to super rozehrané, zaslouženě jsme šli do vedení. Pak jsme ale polevili v koncentraci, což se nám stává často, udělali jsme dvě chyby a domácí to otočili," vysvětloval Poštulka.

Za stavu 2:1 a s přibývajícími minutami začali hosté hrát na riziko a v 70. minutě je za to z brejku potrestal Furik. Tentýž hráč pak před koncem přikrášlil výsledek do jasné podoby. „Měli jsme více ze hry, přesto vypadá výsledek hladce. Musíme se z toho poučit a vyhrát v neděli doma,“ poznamenal rozmrzele Poštulka.

FK Jeseník – Bospor Bohumín 4:1 (0:0)

Branky: 58., 70. a 88. Furik, 54. Mlynář - 51. Ptáček. Rozhodčí: Kotala – Žurovec, Kontoršikov. ŽK: Řezníček, Minka, Furik, Marcinov, Kysela - Palej, Halaška, Vaclík. Diváci: 411.

Bohumín: Švrčina – Ferenc (11. Šiška, 75. Jatagandzidis), Košťál, Socha, Baculák – Sittek, Palej, Halaška (65. Vaclík), Nowinski – Hanus – Ptáček. Trenéři: M. Poštulka, Vyrobik a Kempný.