Tým z východu Čech, loňský nováček, potvrzuje i v letošní sezoně, že je velmi zdatným účastníkem soutěže. „Kádr mají ustálený, je prakticky beze změn, takže je sehraný a to je pro Pardubice velká výhoda," míní zkušený trenér Karviné Josef Mazura, pod nímž zažívá Karviná zase lepší výsledkové časy.

Karvinští odjeli dnes do Pardubic s cílem bodovat a definitivně vymazat z hlav vzpomínky na nepodařený duel na Bohemians. „Tam to bylo opravdu špatné a já věřím, že něco podobného se už na podzim nebude opakovat. Ale nevím, jestli hráči mají ten zápas pořád v hlavách. Ti na něj už nejspíš zapomněli, jen co skončil. Místo toho si ho pořád přehrávám já," zasmál se Mazura. „To už je holt úděl trenérů," dodal.

Jeho svěřence čeká v Pardubicích kombinačně silný celek, hráči si s balonem rozumí a branek moc nedostávají. „Silní jsou hlavně doma. Sice teď měli docela problémy s Vltavínem, ale to nemůžeme považovat za bernou minci. A ten Vltavín vlastně nepustili do žádné šance," přibližoval Josef Mazura.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.