„Ale i ten bod má svou cenu, museli jsme se obejít bez dvou hráčů základu Lisického a Michalčáka, navíc v Karlovicích je obvykle horká půda," naznačil hrající trenér Havířova Miroslav Matušovič. Jeho slova se znovu potvrdila, když arbitr Valachům v 75. minutě odpustil jasnou penaltu na L. Skoupého a už v první půli neuznal právě Matušovičův gól, který krásně z půlky hřiště přeloboval brankáře.

„Nevím, co přesně mi rozhodčí odpískal, asi útočný faul. Nechtěl jsem se s ním pouštět do řečí, protože už jsem měl žlutou kartu. Jinak by mě to mrzelo," těžce skousával Matušovič nespravedlivý moment. „Gólu jsme byli blíž, ale nechci brečet do novin. Penalta měla být, můj gól taky, nestalo se, máme bod a je to pořád plusový bod zvenku. Navíc soupeř měl taky šance, takže nakonec je remíza asi spravedlivá," vzal nerozhodný výsledek sportovně.

FC Velké Karlovice – MFK Havířov 0:0

Rozhodčí: Běhal – Svoboda, Lakomý. ŽK: 2:2. Diváci: 200.

Havířov: Směták – Omasta, K. Skoupý (77. Wojnar), Cigánek, L. Skoupý – Cenek, Zupko – Švábík, Matušovič, Uher – Gomola (85. Rozsíval). Trenér: Miroslav Matušovič.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu většinou nezveřejňuje kompletní obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, domova i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Deníku, anebo ve zlevněné předplacené internetové verzi.
Aplikaci e-paper (elektronické vydání novin) najdete ve spodní části těchto webových stránek. Po připojení si pak můžete Deník v plném znění přečíst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.