„Upřímně – čekal jsem víc. Sice jsme se oproti Rýmařovu zvedli, ale pořád to herně nebylo ono a jsem spíše zklamán. Tak, jak chceme, jsme hráli jen dvacet minut z devadesáti, a to je samozřejmě málo. I tak jsme si dokázali vypracovat několik šancí. Na to, že jsme hráli venku, jich bylo poměrně dost a jeden gól je za této konstelace málo," sumarizoval zápas hrající trenér Indiánů Miroslav Matušovič.

Podle něj promrhali Havířovští první poločas. „Klíčové bylo asi to brzké přerovské vyrovnání. Přestože jsme nehráli moc dobře, dokázali jsme dát gól, jenže jsme okamžitě inkasovali, což považuji za velkou chybu. I tak měl třeba Gomola za zápas asi tři šance, ale nepadalo mu to tam," dodal zklamaně Matušovič.

Přerov měl dobrou přechodovu fázi, ale ani on v útoku zrovna nevynikal, takže se hrálo spíše uprostřed hřiště.

Po změně stran vyslal Matušovič precizní přihrávkou do další gólovky Lisického, ani ten ale neuspěl. Místo toho přišel gól na opačné straně. „Pak jsme si vytvořili nějaký tlak, byly tam závary, ale Přerov poctivě bránil a vedení udržel. Je to škoda, měli jsme tady něco uhrát, protože ten zápas se nevyvíjel špatně. Pokud by se nám podařilo udržet vedení v první půli, anebo bychom do něj šli ve druhé, nejspíš bychom tady něco urvali. Jenže se nestalo ani jedno," mávl rukou Matušovič.

Viktoria Přerov – MFK Havířov 2:1 (1:1)

Branky: 24. Hýbner, 68. Koller – 22. Gomola. Rozhodčí: D. Černý – J. Černý, Martinec. ŽK: 1:2. Diváci: 66.

Havířov: Rohel – Lisický, K. Skoupý, Cigánek, Babič (82. Trmal) – Wojnar, Zupko (46. Cenek) – Omasta, Matušovič, Švábík (62. Uher) – Gomola. Trenér: Miroslav Matušovič.