„Je to zklamání. Po těch dvou zápasech jsem už věřil, že se střelecky prosadíme a zvítězíme. Nestalo se ani jedno," podrbal se na hlavě trenér Havířova Miroslav Matušovič, který se musel obejít bez střelce L. Skoupého, který má distanc a taky bez sebe sama, jelikož od prvního utkání laboruje s pochroumaným kotníkem.

Havířov (v modrém) doma na Frýdlant nevyzrál.

Havířované se do soupeře s chutí zakousli a kdyby Gistinger proměnil hned první velkou šanci, nejspíš by se zápas vyvíjel úplně jinak. Jenže gólman Jež zasáhl reflexivně na brankové čáře a domácí do vedení nešli. Drželi sice míč, ale to jim nebylo moc platné, protože scházel moment překvapení. Blízko gólu byl i Jaworek, jehož střelu vytáhl bravurně z šibenice Jež.

„A pa vždycky uděláme nějakou chybu, kterou soupeř potrestá," mávl rukou zklamaný Matušovič.

MFK Havířov – BFK Frýdlant n. O. 0:1 (0:0)

Branka: 83. Preči. Rozhodčí: Richtár – Vojkovský, Šisštík. ŽK: 4:2. Diváci: 328.

Havířov: Směták – Trmal, Wojnar, K. Skoupý, Klejnot – Zupko – Omasta (60. Rozsíval), Jaworek (71. Osvěčík), Trajkovski, Gistinger – Gomola. Trenér: Miroslav Matušovič.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper (elektronické vydání novin) najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.