Zajímavostí je, že šestadvacetiletý útočník, který na jaře pomohl sedmnácti góly k postupu, nastoupil v novém ročníku v základní sestavě vůbec poprvé. "Vlastně jsem jen splnil pokyny trenéra, které mi před zápasem dal," nastínil Jatagandzidis se svým typickým úsměvem recept, jak překonat obranu soupeře.

Nejprve v páté minutě využil skvělé přihrávky parťáka z útoku Jakuba Ptáčka a sám proti gólmanovi rozvlnil síť. Druhou trefu si pak pro změnu nechal na závěr první půle, kdy střelou z hranice šestnáctky překonal vše, co mu stálo v cestě.

"Jsem rád, že se mi to povedlo, protože po dlouhé době jsem odehrál celý zápas a snad jsem si řekl o místo v sestavě i do dalších kol. Chtělo by to střelecky i vykonostně napodobit hned ve středu," přál si při vyhlížení už dvakrát odložené domácí dohrávky proti rezervě Opavy.

I přes své dvě trefy Jatagandzidis přiznal, že to nebylo jednoduché utkání. "Hrálo se na hrozně těžkém terénu, který spíše svědčil domácím lehkonohým hráčům. První gól nám ale pomohl," uvedl.

Po druhé brance Bospor zápas kontroloval, tedy až na momenty hned po obrátce, kdy musel brankář Švrčina zlikvidovat penaltu. "V šatně jsme si řekli, že nesmíme inkasovat. Bohužel hned jsme soupeři nabídli penaltu, kterou naštěstí Svrča chytil," oddechl si Jatagandzidis.

Razítko na vítězství mohl vzápětí dát Ptáček, ale neproměnil. Když pak domácí v závěru snížili, musel se Bohumín o plný bodový zisk ještě obávat. "Výsledek nás určitě nakopne do dalších zápasů, snad jsme protrhli střeleckou mizérii a začne nám to tam padat. Nejlépe hned proti Opavě, protože si myslím, že patříme do horní poloviny tabulky, a ne tam, kde jsme," zakončil David Jatagandzidis.

SK Hranice – FK Bospor Bohumín 1:2 (0:2)
Branky: 88. Frydrych – 5. a 38. Jatagandzidis. Diváci: 140.
Bohumín: Švrčina – Ferenc, Socha, Košťál, Baculák – Sittek, Hanus, Palej (81. Vaclík), Halaška (62. Nowinski) – Ptáček (90. Jakubov) – Jatagandzidis. Trenéři: Vyrobik, M. Poštulka a Kempný.