„Je to třetí porážka v řadě, sedla na nás jakási deka," dumal po utkání nad současným stavem mužstva trenér Albrechtic Dušan Kohút.

„Máme nějaké marody, dneska zase nehráli Žyla s Čočkem, takže se pak ztenčují i naše možnosti, jak oživit hru," vysvětloval po zápase.

Jeho tým se nemůže chytit, přitom by potřeboval ještě aspoň jednou vyhrát, aby měl definitivní klid. „Herně jsme hráli dobře s Hlubinou, pak to šlo dolů, i když šance si vždycky nějaké vytvoříme. Ale schází nám klid a důraz v koncovce," popisoval Kohút hlavní problém mužstva.

Sedliště přijela do Albrechtic s cílem neprohrát, ale jejich živý projev měl domácí varovat. „Začátek jsme zaspali, do deseti minut to bylo 0:2. První gólovou akci si hosté ze Sedlišť ještě vypracovali, ale druhou branku jim doslova nabídl nedbalou malou domů Vagner a pak už jsme to měli těžké," podotkl trenér Albrechtic.

Snaha domácím nechyběla, ale střelba vázla a co šlo mezi tyče, lapil gólman Sedlišť. „Říká se mi to těžce, ale soupeř byl lepší, po změně stran přidal třetí gól a bylo hotovo. Kluci se pak ještě snažili, ale bylo to bez myšlenky," nebyl spokojen Kohút.

Hovůrka aspoň korigoval na 1:3, ale ofenzivní síla Baníku v posledních zápasech slábne. „Bohužel útočníci jsou z formy. Je třeba se vzpamatovat. Když nepočítám Libhošť, tak dáme vždycky z hromady šancí jenom jeden gól a to je prostě málo," zakončil Dušan Kohút.

Baník Albrechtice – BD STAV Sedliště 1:3 (0:2)

Branky: 70. Hovůrka – 5. a 66. Krejčok, 9. Papřok. Rozhodčí: Přeček – Viščor, Kret. ŽK: 0:1. Diváci: 100.

Albrechtice: Mato – Kulhánek (69. Chmiel), Korzeniowski, Věčorek (78. Smiga), Vagner – Jakub Kociolek, Dorozlo, Hovůrka, Izaiáš – Jan Kociolek (53. Pasz), Chumchal. Trenér: Dušan Kohút.