„Ale zase to byly nervy. Mohli jsme během poločasu vést o dva tři góly, nakonec z toho bylo drama se šťastným koncem pro nás," oddechl si orlovský trenér Jarmil Kopel po brance Renty z předposlední minuty zápasu.

Orlová už potřebovala plně bodovat, a tak začala s chutí. „Kluky musím za první poločas pochválit, zase bojovali a snažili se nadoraz. Hráli fakt dobře, chyběl tomu jen gól," litoval Kopel promarněných šancí.

Branky se Slavia dočkala až po změně stran, ale zase si užívala radosti z vedení jen šest minut. Po centru ze strany se hlavou prosadil Kahánek a srovnal na 1:1. „To nás mrzelo, protože soupeř do té doby neměl prakticky nic," dodal Kopel.

Zato po brance na 1:1 hosté ožili, a protože i slávisté chtěli dát gól, najednou bylo o zábavu postaráno. „Bylo to otevřené, hrálo se nahoru dolů, každý tým měl několik brejků a mohl rozhodnout," popisoval hektický závěr orlovský trenér. Na jeho stranu se nakonec přiklonilo potřebné štěstíčko.

Slavia Orlová – Beskyd Frenštát p. R. 2:1 (0:0)

Branky: 69. Macháček, 89. Renta – 75. Kahánek. Rozhodčí: Bebenek – Svoboda, Ochodek. ŽK: 3:1. Diváci: 86.

Orlová: Polášek – Papuga, Mleziva, Věčorek, Herák – Pavlík, Široký, Kroček, Renta – Macháček (90+2. Koschny), Tomáš (66. Kubiš). Trenér: Jarmil Kopel.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu většinou nezveřejňuje kompletní obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, domova i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Deníku, anebo ve zlevněné předplacené internetové verzi.
Aplikaci e-paper (elektronické vydání novin) najdete ve spodní části těchto webových stránek. Po připojení si pak můžete Deník v plném znění přečíst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.