Přitom do 30. minuty hráli hosté s favorizovaným soupeřem vyrovnanou partii. Pak ale dostali kuriózní gól. „Při odkopu jsme trefili soupeře, pořád dostáváme takovéhle branky po individuálních chybách. Kdybych byl členem jiného týmu, tak bych se tomu musel smát, ale potkává to zrovna nás a taky to hráče psychicky sráží," povzdechl si trenér Havířova Miroslav Matušovič.

Jeho tým inkasoval do  poločasu dvakrát, na startu druhé půle po Omastově ruce v šestnáctce potřetí z penalty a bylo vymalováno. „Jsme v krizi, to je třeba si přiznat. Dostáváme směšné góly, žádné nedáváme. V každém zápase prohráváme. Je to smutné, až je mi kluků líto, protože na nich vidím, že makají, že jim to není jedno. To je pro mě důležité, a proto je podržím. Nikdo nic nevypouští, jen se nám nedaří. Potřebujeme to zlomit už nějakým vydařeným zápasem, ale zlomit to můžeme jen tvrdou a poctivou prací," vzal si slovo v kabině Matušovič.

TVD Slavičín – MFK Havířov 4:0 (2:0)

Branky: 41. a 71. Macek, 54. z pen. Školník, 36. Hlava. Rozhodčí: Galásek – Kneisl, Žurovec. ŽK: 2:3. ČK: 53. Omasta (H). Diváci: 135.

Havířov: Směták – Omasta, K. Skoupý, Wojnar, Gistinger – Klejnot, Trajkovski (66. Jaworek), Zupko, L. Skoupý – Michalčák (81. Trmal), Gomola (63. Osvěčík). Trenér: Miroslav Matušovič.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper (elektronické vydání novin) najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.