Trenér domácího mužstva Dušan Kohút měl ze soupeře obavy, ale jeho svěřenci předvedli velmi dobrý výkon, kterým tyto obavy rozptýlili. „Musím hráčům poděkovat, protože podali opravdu poctivý a koncentrovaný výkon. Nic nevypustili, snažili se hrát a to nám přineslo obrat v zápase," připomněl Kohút brzké vedené Čeladné.

Domácí do přestávky otočili na 2:1 a snažili se o kombinaci. V tomto směru týmu hodně prospěl návrat Miloše Širokého, který ve středu pole vytvořil zkušenou dvojici s Dorozlem. Obrana Albrechtic fungovala spolehlivě, Čeladná se nemohla prosadit a když přidal Wojtyna třetí gól, bylo vymalováno. „Radost nám kazí akorát vyloučení Honzy Kociolka, který udělal blbost, protože se pustil do strkanice se soupeřem, i když už měl žlutou kartu. Za takového stavu to bylo zbytečné. Teď nám bude chybět," upozornil Kohút, jinak spokojený s výkonem.

„Ono to bylo z herního hlediska v pořádku už posledně ve Starém Městě. Tam ale ještě nebyl náš výkon podpořený dobrým výsledkem. Kluci se odměny dočkali až teď a já věřím, že nás to nastartuje. Čtyři branky silnému soupeři povzbudí," myslí si kouč Albrechtic.

Baník Albrechtice – Beskyd Čeladná 4:1 (2:1)

Branky: 7. a 86. Jakub Kociolek, 43. Izaiáš, 79. Wojtyna – 5. Váňa. Rozhodčí: Slaný – Jedlička, Kuchař. ŽK: 3:3. ČK: 80. Jan Kociolek (A). Diváci: 100.

Albrechtice: Hekera – Pařík, Wojtyna, Věčorek, Korzeniowski – Jakub Kociolek, Široký, Dorozlo (69. Parchanský), Izaiáš (88. Smiga) – Jan Kociolek, Lukan. Trenér: Dušan Kohút.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper (elektronické vydání novin) najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.