„Ale další tři tutovky jsme zahodili," usmál se trenér mužstva Josef Jadrný, který udělal radost nejen věrným orlovským příznivcům, ale také svému otci, který se na něj přijel podívat. A viděl atraktivní zápas.

Domácí se vyvarovali chyb, drželi míč, ne jako minulý týden proti béčku Olomouce. „Museli jsme být obezřetní, protože Slovácko je nejlépe střílejícím týmem soutěže. Hodně branek dává, na druhé straně je zranitelné v obraně. Na to jsme spoléhali," prozradil Jadrný.

A to domácím také vyšlo. Celý zápas vedli, hosté jen dotahovali. Prosadily se i posily z Karviné. Trefil se Kurušta, trefil se Juřena. Orlová bojovala a dočkala se potlesku na otevřené scéně. „Myslím, že jsme to slušně poskládali, kluci se dobře doplňují. Snad nám to pomůže do závěru podzimu," přál by si Jadrný. Orlovou čekají dva hodně důležité zápasy s rovněž ohroženými celky – Hulínem a béčkem Opavy.

Slavia Orlová – FC Slovácko B 4:2 (1:0)

Branky: 45+1. z pen. Skoupý, 63. Kurušta, 67. Juřena, 89. Urban – 57. Civič, 69. Holek. Rozhodčí: Nováček. Bez karet. Diváci: 64.

Orlová: Szarowski – Káňa, Kaizar, Skoupý, Schroner – Fiala (78. Tomáš), Skwarczek, Klimas, Juřena (90. Pikulík) – Kurušta (83. Urban), Kopel. Trenér: Josef Jadrný.

Další zápas hraje Orlová v sobotu v Hulíně.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.