Trenéři Orlové Pavel Poledník a Josef Jadrný své hráče připravovali především na důraz a nasazení v podání domácích hráčů. „Zábřeh známe a tak jsme tušili, že fotbalově nás asi nepřehraje, ale pozor jsme si museli dát právě na bojovnost a důraz soupeře. V tom je Zábřeh silný, tohle doma ovládá. Těší mě, že v tomto směru jsme se mu vyrovnali," chválil Poledník orlovské mužstvo.

To táhne aktuálně již osmizápasovou šňůru bez porážky, kterou započalo již na podzim, a tak je logické, že neprohrálo ani na jaře. Co je však rovněž zajímavé, vyzrát na orlovskou obranu se povedlo jen rezervě Sigmy Olomouc. Jinak nikomu.

„Musím hráče znovu pochválit za perfektní plnění taktických pokynů. Směrem dozadu jsme pracovali spolehlivě, Zábřeh si vytvořil jednu tutovku a snad už jen jednu takovou pološanci. To bylo vše, což svědčí o vzorném plnění úkolů i svědomitém přístupu hráčů," chválil Poledník.

A to museli trenéři ještě improvizovat, jelikož obvyklá jednička Szarowski nemohl do brány, a tak jeho post zaujal Pacanovský, přičemž záda mu na lavičce kryl trenér Josef Jadrný(!), bývalý výborný brankář a jak je vidno – ještě v případě nouze stále použitelný. „S takovou zkušeností na lavičce jsme nemohli prohrát," smál se Poledník na adresu svého parťáka z trenérského tandemu.

Sulko Zábřeh – Slavia Orlová 0:0

Rozhodčí: Cieslar – Klíma, Lakomý. ŽK: Čep, Kovář, Rajnoha, Lukáš – Vybíral, Tomáš. Diváci: 240.

Orlová: Pacanovský – Vlk, Kaizar, Skoupý, Janso – Sporysz, Vybíral, Puškáč, Kašša (75. Tomáš, 90.Golej) – Urban, Kopel (59. Klimas). Trenér: Pavel Poledník.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.