Utkání mnoho šancí nepřineslo. Karvinská defenziva pracovala spolehlivě, s tou byl trenér Roman Nádvorník spokojen. Méně už se zapojením hráčů do útočné činnosti.

„Nebylo to podle představ, od mužstva budu určitě chtít víc,“ uznal. „Ztráceli jsme jednoduché míče a nedostávali se do kombinace, kterou jsme chtěli hrát. Proto jsme si toho směrem dopředu vytvořili tak málo. Scházelo nám především to, co nás v průběhu přípravy zdobilo, tedy hra po křídlech. Proti Opole nebyla dostatečná,“ vysvětlil.

Ilustrační foto.
Výstavy, pohádky a smích. Léto v Orlové si děti uživají

Dvě poločasové šance jej neuspokojily. Tutovku zahodila nová posila z Plzně Suchan, Karvinští pak neuspěli ani po standardce, ale brzy po změně stran už se prosadili.

Panák si vyměnil balon s Ramirezem a trefil ve skluzu přesně – 1:0. Aktivita byla nadále na kopačkách domácích, ale z pár akcí už se nic zajímavého neurodilo.

Ubytovna na bohumínské pěší zóně, jejíž majitel podal proti městu žalobu.
Byznys s chudobou vs. město

„Na mě šla jedna střela, takže směrem dozadu to bylo dobré, kluci soupeři nic nedovolili. Gólů jsme ale mohli dát víc,“ uznal Martin Berkovec, brankářská jednička týmu. I on už se nemůže dočkat toho, až vypukne nová sezona. „Liga je liga, všichni se už těšíme,“ ujistil.

Trenér Nádvorník do utkání neposlal Wágnera s Dreksou. „Wágner měl drobné zdravotní problémy, na stoperu dostali tentokrát přednost Piroch s Janečkou,“ objasnil Nádvorník.

Čisté konto bral jako pozitivum. „Odehráli jsme zápas s nulou, to je dobře. Moc dalších pozitiv tam ale nebylo, máme na čem pracovat,“ připustil.

Ilustrační foto.
Policejní úterní zásah v Českém Těšíně byl kvůli kšeftům s marihuanou

S týmem hrál v rozestavení 4-1-4-1. „Karviná má hodně zažitý systém 4-2-3-1, to je také alternativa. Samozřejmě máme v záloze i hru na dva útočníky, pokud se bude zápas vyvíjet nepříznivě, těch možností je víc,“ odtajnil.

A co otazníky v sestavě? „Až do Liberce máme čas. Rozhodneme se v týdnu. Nikde není psáno, že hráči, kteří nastoupili v generálce, budou hrát i v Liberci,“ upozornil kouč MFK.

MFK Karviná – Odra Opole 1:0 (0:0)

Branka: 52. Panák.

Karviná: Berkovec – Čolič, Piroch, Janečka, Tusjak – Panák (53. Šisler) – Lingr (67. Moravec), Suchan, Budínský (55. Kalabiška), Letič – Ramirez.

Ilustrační foto
Saunový svět i pivní lázně
Ilustrační foto.
Ženy v akci. Keramická díla ozdobila školní zahradu