„Právě po tom Vsetíně jsme si museli s mužstvem sednout a vyříkat si to, protože výkon nebyl ideální, hlavně mladí si asi mysleli, že když jsme dali Brumovu šestku, že už všechno půjde samospádem, ale tak to určitě není. Takže jsme si to ujasnili a musím říct, že kluci šli do sebe, protože v Rýmařově byli jasně lepší," pochvaloval si jeden z petrovických trenérů Pavel Bernatík.

Petrovice nepouštěly Rýmařov do vážnější šance, diktovaly tempo hry a po několika náznacích šancí se zaslouženě ujaly vedení, které po změně stran potvrdily. Rýmařov se zmohl na jednu pořádnou šanci, kdy trefil tyč.

Jiskra Rýmařov – Lokomotiva Petrovice 0:3 (0:1)

Branky: 38. P. Kundrátek, 69. Duda, 77. Kurušta. Rozhodčí: Dorušák – Silný, Král. ŽK: 1:2. Diváci: 130.

Petrovice: Pastornický – Malíř, Leibl, Gill, Puškáč – Panák – P. Kundrátek (80. Chwastek), Duda, L. Kundrátek (83. Škuta), Miko (78. Molnári) – Kurušta. Trenér: Martin Špička.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper (elektronické vydání novin) najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.