MSA Dolní Benešov – Lokomotiva Petrovice 3:2 (1:1)

Předně je třeba říct, že hráči Petrovic už jen z povinnosti dojíždějí letošní sezonu. „Jak jsme skvěle začali jarní část a mohli pomýšlet možná i na třetí místo v tabulce, tak druhou půlku jara, spíš dvě třetiny, máme doslova tristní. Od Havířova se to s námi táhne jako červená nit a ne a ne se chytit," litoval sekretář klubu Bruno Kencki.

„Za posledních sedm zápasů jsme získali jediný bod. Neříká se mi to snadno, ale je to tak," připomněl bídnou bilanci mužstva.

V Dolním Benešově vedl hosty asistent trenéra Kročila René Bielan a jeho tým měl našlápnuto k tomu, aby svou bodovou sbírku zase rozšířil. Dvakrát vedl, domácí dvakrát srovnali. V 75. minutě zahráli domácí v šestnáctce jasně rukou a o žádnou nastřelenou končetinu se rozhodně nejednalo. Ještě ani neutichly protesty hostujících borců, když na opačné straně v ještě více nepřehledné situaci se penalta za ruku pískala. Staníček penaltu proměnil a Petrovice odjely z Benešova s prázdnou.

Branky: 15. a 77. z pen. Staníček, 60. Moravec – 6. Reichl, 57. Kumpán. Rozhodčí: Stodůlka, žluté karty: 2:1, diváci: 105.

Petrovice: Sabela – Kempný, Gill, Anastazovský, Reichl – Škuta, Miko, Koper, Dittrich – Hanusek (46. Vlachovič), Kumpán. Trenér: René Bielan.

#flash|https://g.denik.cz/73/83/denik_tisk.swf|500|115|denik_tisk#