V dalším utkání divize přijel prověřit ženy ČSAD silný tým z Valašského Meziříčí. Utkání začalo opatrně z obou stran, nikdo nechtěl udělat osudovou chybu. Aktivněji začaly havířovské hráčky a byly nebezpečnější. Své šance však neproměnily. Nadále však držely balon na svých kopačkách.

Branku se jim podařilo vstřelit ve 40. minutě, když se po souboji domácí Volfové a hostující obránkyně pískala penalta a tu s přehledem proměnila Hovůrková. Do poločasu si Havířovanky těsné vedení pohlídaly.

Po změně stran se nadále hrálo především na hostující polovině hřiště. Domácí hráčky pak po chybě brankářky Petrnkové zvýšily zásluhou Volfové na 2:0 a hrály už ve větším klidu. Třetí branku přidala opět Volfová, když dlouhý výkop Kosňovské prodloužila Fukalová na střelkyni ČSAD a Volfová se v takových pozicích obvykle nemýlí – 3:0.

Hráčky z Valašska pak už otevřely obranu ve snaze aspoň korigovat, za což je mohla potrestat po pěkné kombinaci Hyklové s Fukalovou Hovůrková, ale branku přestřelila. Na zaslouženém vítězství domácích to ale nic nezměnilo. „Utkání jsme jasně ovládly a holky musím za předvedený výkon pochválit," byl mile překvapen trenér domácího družstva Jan Janyška.

ČSAD Havířov – TJ Valašské Meziříčí 3:0 (1:0)

Branky: Volfová 2, Hovůrková.

Havířov: Kosňovská – Motlochová, Hyklová, Kuzníková, Holáňová – Fukalová, Maláčová, Chodurová, Dlouhá – Hovůrková, Volfová.