„Letní období u nás se povedlo i nepovedlo. Vzhledem k pracovním povinnostem hráčů a dovoleným nebyla tréninková docházka ideální. Vlastně ani jeden zápas jsme v přípravě neodehráli v optimální sestavě. Co nám naopak vyšlo, je posílení kádru," pochvaloval si trenér mužstva Dušan Kohut.

Pro nový ročník může počítat s devatenáctkou hráčů. „Kádr je širší než loni, takže bychom jej už neměli lepit, jak se dá," oddechl si Kohut, který v mužstvu přivítal Kluse, Baumanna, Goje a navrátilce Jaworského s Pristášem.

Kromě toho zůstal i ostrostřelec Josef Zoller, o něhož měly eminentní zájem divizní Petrovice. Zoller ale kvůli pracovnímu vytížení upřednostnil Stonavu. Směrem dopředu by mu mohl pomáhat i Pristáš, který se do Stonavy vrací po půlroce zdravotních problémů. Ty zažehnal i zkušený Ivo Kisel a je připraven zastat roli po Janu Páníkovi, který na jaře režíroval hru Stonavy a který už v týmu není.

„Z dorostu jsme přeřadili i šikovného Febera, takže s podobou kádru jsem spokojen. Je kam sáhnout. Ještě bychom potřebovali k Tvardíkovi druhého zkušeného gólmana, ale něco už máme rozjednáno, takže i to by mělo klapnout," mne si ruce Kohut.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.