Kotouč Štramberk – IRP Český Těšín 2:1 (2:0)

Hostující hráčky byly po celý první poločas velmi nedůstojným soupeřem. Nedokázaly si nahrát, byly pomalejší a čekaly na míče. „Ten nástup byl z naší strany doslova tragický. Od toho se pak odvíjel i zbytek prvního poločasu,“ nelíbil se výkon Těšíňanek trenérce Sylvě Bajtkové.

Její tým v půli prohrával 0:2, a tak přišla důrazná domluva v kabině. Těšín byl ve druhé části jistější na míči, vypracoval si šance, jeden gól neplatil pro ofsajd a zbytek akcí se nepodařilo dotáhnout do vítězného konce. Padlo to tam jen jednou, po akci Vítkové se trefila Skočková.

„Problém s koncovkou nás trápí prakticky celou sezonu. Za druhou půli nemohu hráčkám nic vytknout, vyjma té produktivity. Absolutorium za druhý poločas patří Skočkové, která nechala na hřišti absolutně všechny síly a po zápase jsme ji musely pomoci dojít do kabiny. Některé hráčky by si z takového přístupu měly vzít příklad,“ poznamenala trenérka Bajtková.

Branky: 2. Stupavská, 44. z pen. Kociánová – 82. Skočková.

Č. Těšín: Putnocká – Ž. Hrabcová (72. Szlauerová), Sikorová, Kurková, Špalková (67. Žigová) – Borová (41. Hlawiczková), Dordová, Švehlíková, Skočková, Vítková – Lepíková (46. Marchewka). Trenérka: Sylva Bajtková.