Trenér Richard Beneš stále disponuje okleštěným kádrem. Ze základní sestavy jsou použitelní čtyři hráči, kteří mají natrénováno, což není ani polovina. „Furt to lepíme. Jediným pozitivem je, že už končí srpen, kluci se snad začnou vracet. Na Krnov by už měl přiletět z dovolené Sostřonek, počítat budeme moci také s Bolkem, který udělal státnice. Snad už nám pan inženýr pomůže,“ pousmál se trenér Beneš a pogratuloval čerstvému absolventovi.

Fotbal samotný se hrál v Polance špatný. „Prvních patnáct minut ještě šlo. Soupeř byl opatrný, asi vyčkával, co předvedeme. Celkově bych to shrnul tak, že jednooký porazil slepého,“ pomohl si Beneš výstižným přirovnáním.

Těšíňané se sice snažili, ale hra v jejich podání byla značně nesourodá a když navíc inkasovali, nenašli síly na odpověď. Ani domácí nehráli kdovíco, takže diváci byli svědky fotbalové holomajzny, která nikoho nenadchla.

„Domácí aspoň dávali góly. Vyhráli zaslouženě. My se tam pokoušeli jen o nějaké centry, ale pořádně jsme nezakončili. Nakonec jsem do hry poslal všechny včetně gólmana Pechy, aby si také zahráli. Momentálně je prostě takový stav,“ pokrčil rameny Richard Beneš.

FK SK Polanka – FK Český Těšín 2:0 (1:0)

Branky: 17. Miko, 75. Šindler. Rozhodčí: Sivera – Šujan, Šimeček. ŽK: 1:0. Diváci: 50.

Č. Těšín: Gradek – J. Zogata (39. Folwarczny), Matuszek, Rac, Byrtus – Damián Podaný (58. Jadamík), Šiška, Mendrok (72. Danek Podaný), Konečný (71. Pecha) – Michalisko – Kiška. Trenér: Richard Beneš.