Svěřenci trenéra Richarda Beneše si v Nošovicích udržují skvělý průměr čtyř vstřelených gólů na zápas. Pravda, zatím tam odehráli jen dva, ale i tak. „Ono to taky bylo hodně o přístupu hráčů. Ten byl úplně jiný než před týdnem v Bohumíně," všiml si Beneš.

A rovněž pomohl rychlý start, když se prosadil zkušený Kiška. Ten v zápase hodně těžil z Bolkových přihrávek z prostoru křídla. „Vlastně od samého začátku jsme byli lepší na míči a bavili se fotbalem. Už poločas mohl skončit 4:0, kromě gólů ale Folwarczny s Michaliskem zblízka přestřelili a Rac trefil tyč," přibližoval Beneš.

Domácí si to vynahradili ve druhé půli, kdy pokračovali v aktivní kombinační hře, která jim vynášela šance a góly. „Téměř všechno nám vycházelo, za celou dobu jsme snad nemuseli řešit větší problém," marně si trenér vybavoval nějakou složitější pasáž utkání.

Domácí tak bez problémů dokráčeli k další nošovické výhře 4:0. Trenér Beneš, tak jako už poněkolikáté v jarních zápasech, využil možnosti všech pěti střídání.

FK Český Těšín – FK Krnov 4:0 (2:0)

Branky: 11. a 61. Kiška, 17. Folwarczny, 58. Konečný. Rozhodčí: Fajkus – Čecháček, Šabacký. ŽK: 1:1. Diváci: 100.

Č. Těšín: Gradek – Matuszek (66. Kupczak), Fizek, Rac, Bolek – Michalisko (46. Lojek), S. Zogata, Kantor, Konečný (59. J. Zogata) – Kiška (78. Popelka) – Folwarczný (72. Malyjurek). Trenér: Richard Beneš.