Karvinou nepoložila ani brzká branka Zubrů, ještě do konce první třetiny na ni odpověděl Diviš. „Gól do šatny nás povzbudil, cením si toho, že jsme po rychlé brance Přerova zase brzy našli svou herní tvář a byli domácím rovnocenným soupeřem," ocenil snahu svého mužstva trenér Roman Sedlák.

Vítěznou branku vsítili Hanáci ve 25. minutě, ale předcházel jí faul na Luku. „To je sice pravda, ale já se na to nerad vymlouvám. Nicméně faul tam byl a z protiútoku jsme dostali gól," souhlasil Sedlák.

Karvinští hokejisté (v bílém) prohráli na ledě Přerova 1:4.

Jeho svěřenci však nadále sympaticky bojovali o co nejlepší výsledek. Defenziva proti Přerovu celkem fungovala, horší to bylo s útočnou činností. „Mančaftu schází zkušenost, máme tam mladé kluky, kteří ty zkušenosti s druhou ligou potřebují ještě sbírat. Je to hlavně o sebevědomí. Když branky budeme dávat, hráči si více dovolí a koncovka nám půjde lépe. Když ne, bude to horší," připouští Sedlák.

Zubr Přerov – SK Karviná 4:1 (1:1, 2:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 2. D. Šťastný (Šebek), 25. Málek, 34. Š. Kratochvíl (M. Kratochvíl, Zbořil), 58. Málek (Kolář, M. Kratochvíl) – 19. Diviš (Foltýn, Hoďa). Rozhodčí: Šlavka – Matěj, Vožda. Vyloučení: 13:8. Využití: 0:1. Diváci: 1038.

Karviná: Vrba – Deutsch, Vydra, Hoďa, Mládenka, Graca, Jaroch, Cháňa, Zamecznik – Luka, Szajter, Kasperlík – Zakuťanský, Hublík, Diviš – Zuber, Dýrr, Foltýn – Matějíček, Barnošák. Trenér: Roman Sedlák.

Další zápas hraje Karviná ve středu s Novým Jičínem.