Hlasy trenérů:

Martin Janeček (AZ Havířov): Z dnešního utkání jsem zklamaný, samozřejmě jsme chtěli vyhrát a rozloučit se s fanoušky výhrou. Vůbec jsme nehráli to, co jsme si řekli. Hráči už asi měli v hlavách, že je to poslední zápas a nesoustředili se tak na hru, jak by bylo potřeba.

Daniel Tvrzník (HC Stadion Litoměřice): Před utkáním jsme byli rádi, že se nám podařilo dát dohromady tři pětky. Dá se říct, že nás namotivovali domácí hráči, kteří od počátku dohrávali souboje. Povedlo se nám dát první gól a pak už jsme pokračovali v dobrém výkonu. Hráli jsme až do konce, protože pro brankáře Filipa Šindeláře to asi byl poslední zápas v kariéře a spoluhráči mu chtěli pomoci k čistému štítu.

AZ Havířov – HC Stadion Litoměřice 0:4 (0:0, 0:2, 0:2)

Branky a nahrávky: 25. Loskot (Smetana, Hanták), 34. Švagrovský (Šalda, M. Ondráček), 46. Zajan (Smetana), 57. Hanták (Zajan, Loskot). Rozhodčí: Fiala – Reich, Měkýš. Vyloučení: 3:3. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 998. Střely na branku: 31:27.

Sestavy
AZ Havířov: M. Laco – Petran, Dudek, Krisl (C), Mrowiec, Chroboček, Bahounek, Ševěček – Kalus, Hlinka, Kanko – Bambula, Maruna (A), Dvořáček – Pořízek, Haas (A), L. Bednář – Potočný, Pawliczek.

HC Stadion Litoměřice: Šindelář – Šalda, J. Šulc (A), Smetana, Plášil, Jebavý, Š. Havránek – Švagrovský (C), R. Pilař, M. Ondráček – Jaroslav Kalla, Miškář, Stoklasa – Zajan, Hanták, Loskot.