Další zápas sehraje AZ v sobotu v Třebíči, doma se představí ve středu 4. října proti Ústí.

AZ Residomo Havířov - VHK Robe Vsetín  3:4p (1:1, 1:1, 1:1 - 0:1)

Branky a nahrávky: 7. Hudeček (M. Kalus, Beránek), 30. Kurovský (Staněk), 47. Kurovský (Krisl, Sikora) – 16. Vávra (Slováček), 39. Teper (Dundáček, Slováček), 43. Březina (Markovič, Frolo), 61. Markovič (Frolo, Březina). Rozhodčí: Koziol,Veselý – Poruba, Adamec. Vyloučení: 6:11. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 2489. Střely na branku: 41:21

AZ Residomo Havířov: Dolejš – Krisl, R. Havel, Postnikov, Drtil, Staněk, Petran – Kanko, Sikora, Kotala – Pořízek, Hudeček, M. Kalus – P. Beránek, Maruna, Gřeš – Cihlář, L. Bednář, Kurovský.

VHK Robe Vsetín: Horčička – Frolo, Ostrčil, Teper, Žák, Dundáček, Hryciow – Markovič, Hruška, Březina – Slováček, Podešva, Vávra – Hořanský, Jonák, Finsterle – Kajaba, Šilhavý, Weintritt.

Zdroj: Deník/Josef Pintér

Hlasy trenérů:

Martin Janeček (AZ Havířov): Před zápasem jsme stáli o tři body, přijel k nám však velmi houževnatý a odhodlaný soupeř. Hokej se musel líbit, ale chápu, že naši fanoušci budou asi z výsledku zklamaní. My jsme vyrobili tři fatální hrubky po individuálních chybách a to je hrozná škoda. Chtěli jsme hrát malinko něco jiného a ve chvíli, kdy jakýkoliv hráč přijde s něčím, co do té taktiky nepatří, tak je to znát a Vsetín tyto chyby potrestal a zaslouženě si odváží dva body.

Luboš Jenáček (VHK Vsetín): Při hře pět na pět jsme byli minimálně vyrovnaným soupeřem, pod tlak jsme se dostávali především v oslabení. Fauly tam z naší strany byly, některé rozhodnutí byly malinko přísnější, ale takový metr dnes rozhodčí nastavili. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a musela se divákům líbit.