Soupeřem byl tentokrát prvoligový Přerov. Hosté se již v osmé minutě ujali vedení. Pak Havířov otočil z 0:1 na 3:1. Zubr přidal na intenzitě a vyrovnal stav zápasu na 3:3.

Ve 47. minutě se ulomil kolík, který držel domácí branku pevně v ledové ploše. Týmy se tak domluvily na nájezdech, které měly původně vyplnit čas, než se dá branka do pořádku. Nakonec po vzájemné domluvě obou mužstev byl zápas předčasně ukončen.

AZ Havířov - HC Zubr Přerov 3:3 (2:1, 1:2, 0:0)

Branky a nahrávky: 8. Cihlář (Bambula), 14. Sikora (Beránek), 24. Postnikov (Beránek, Fronk) – 5. Václavek (Mokrohajský, Běhal), 29. Ferenc (Kratochvíl M.), 36. Goiš (Kratochvíl M.). Rozhodčí: Fiala, Šutara – Barteček, Vengřín. Vyloučení: 4:4. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 605. Střely na branku: 24:19. Průběh utkání: 0:1, 3:1, 3:3.

AZ Havířov: Šimeček – Krisl, Dudek, Petran, Ševeček, Chroboček, Postnikov, Mrowiec – Gřeš, Sikora, Beránek – Fronk, Kotala, Illéš – Maruna, Malina, Pořízek – Bednář, Cihlář, Bambula

HC Zubr Přerov: Šimboch – Novotný, Ferenc, Gazda, Malina, Chmelíř, Běhal – Goiš, Kratochvíl M., Kratochvíl Š. – Navrátil, Motloch, Tomaník – Mokrohajský, Václavek, Kovařík

Martin Janeček (Trenér AZ): Přerov dnes přijel v šestnácti lidech a v oslabené sestavě, ale ani my jsme nebyli zdaleka v nejsilnějším složení. Začátek jsme měli dobrý, pak se soupeř, hrající na tři pětky, dostal do tempa a chvíli byl i lepší. Nicméně zápas jsme měli pod kontrolou, vedli jsme 3:1, ale přišel náš výpadek. Začali jsme hrát po rozích, měli jsme málo střelby a soupeř srovnal. Nakonec už z toho byl takový hokej nevalné úrovně. Zápas ukončila technická závada, což je na pováženou, když se střetávají dva týmy WSM ligy. Toto by si měli kompetentní osoby uvědomit. Původně nám bylo řečeno, že náhradní díl na branku k dispozici nemáme, a tak jsme se domluvili na nájezdech. Pak se sice díl našel, ale domluvili jsme, že zápas už bude přesto ukončen.

Led kluziště na zimním stadionu v Havířově se nepodařil. Místo bělostného podkladu jsou na něm nepřehlédnutelné fleky.
Fleky na kluzišti půjdou do ztracena