„Dneska nás bohužel nepodrželi gólmani. Dávali jsme góly, ale zároveň i inkasovali. Sice jsme tady těch osmnáct jako posledně nedostali, ale i šest je moc. Na pět branek venku by se mělo bodovat," věděl i vedoucí karvinského mužstva Jan Klich.

Kopřivnice vedla v utkání už 4:1, Karviná se výborně dotáhla a sahala po bodech. „A to jsme měli k dispozici jen pět beků, protože Opravil s Malíkem nemohli. A to ještě Křibík není obránce, ale útočník. Škoda toho," mávl rukou.

Hosty více nadzdvihla ze židle situaci na konci zápasu, kdy se snažili při power play zesílit útočný tlak, ale Deutschovi vjel do cesty nepozorný rozhodčí a karvinský obránce vyfasoval vyloučení na pět minut plus do konce utkání. „To jsem ještě neviděl. I domácí říkali, že to nic nebylo. Deutsch je prostě kus chlapa, tak se rozhodčí svalil. A prý napadení rozhodčího. Doufám, že nám ho nevyřadí ze hry, už tak máme málo obránců," divil se Jan Klich.

HC Kopřivnice – SK Karviná 6:5 (1:1, 3:2, 2:2)

Branky a nahrávky: 8. Mach (Marek), 27. Čintala (Pargáč), 30. Slovák (Červenka), 33. Hrubý, 44. Pargáč (Matějek), 55. Stránský (Matějek) – 14. M. Kasperlík, 38. Foltyn (Křibík, Vyčesaný), 39. M. Kasperlík, 46. Chomič (Křibík), 56. Křibík (Logunovs, Chomič). Rozhodčí: Slavka – Hanzlík, Wesley. Vyloučení: 2:4, navíc Deutsch (KA) 5 minut+DKU. Využití: 1:0. Oslabení: 1:0. Diváci: 1025.

Karviná: Gleich (33. Pútec) – Javín, Deutsch, Černín, Šindelář, Křibík – M. Kasperlík, O. Kasperlík, Grygar – Vyčesaný, Foltyn, Juhász – Václavík, Chomič, Logunovs – Pobuta. Trenéři: Hulva a Štoudek.