Zdroj: Deník/Libor Běčák

"Tak jooooo Havířove máš to mít. Pár kroků od naší zkušebny, mezi kinem Centrum a obchoďákem Budoucnost (dneska Elán), se budeme v 18.00 těšit. Přijde někdo? My se doma vždycky bojíme, ale v Ově nedávno dobrý, tak co Havr????," avizovala své vystoupení kapela v pondělí kolem poledne na svém facebookovém profilu. 

A fanoušků se v šest večer v pondělí sešlo opravdu hodně. Informace o vystoupení se šířila jako blesk. Mnozí přišli cíleně, jiní procházeli zcela náhodou a zdrželi se. "Vůbec jsem netušil, že tady dneska budou, ale je to strašně fajn a líbí se mi to," řekl jeden z přihlížejících fandů. 

Kapela si svou aparaturu rozbalila navíc na netradičním místě, na lavičkách v parku mezi kinem Centrum a Labužníkem. Fanoušci tak mohli své idoly obestoupit. Nejlepší výhled měli ti, co ukořistili pozice na okolních lavičkách. Po koncertu nechyběla autogramiáda a společné fotografování. 

"Hrálo se nám tady dobře, lidi byli fajn a byl to hezký večírek. Ještě nevíme, kde bude další, je to vždycky spontánní," řekl frontman kapely Richard Krajčo. 

Před několika dny kapela podobně překvapila své fanoušky v Ostravě. Jak to vypadalo tam, se můžete podívat zde: Kryštof zazpíval Ostravanům v Husově sadu. Akci avízoval na sociální síti