„Hudební program festivalu odstartuje ve 14 hodin frýdecko-místecká kapela Bad Joker´s Cream a jako druhá se na pódiu objeví všem známá partička muzikantů pod názvem Legendy se vrací. Ta naservíruje hity známé snad všem generacím – od Pink Floyd přes Led Zeppelin až po Deep Purple nebo Erica Claptona,“ přibližuje program Rockování Marcela Faltová z českotěšínského Kulturního a společenského střediska Střelnice.

Podle ní se v parku během sobotního dne představí také moravsko-pražská skupina Traktor a jedna z nejzásadnějších českých rockových kapel 90. let – Alice, která v Českém Těšíně vystoupí v původní sestavě se zpěvákem Danem Bártou.

Rockovou třešničkou na závěr bude tribute band kapely Rammstein s názvem R+ Members Club, který do východního cípu Česka dorazí z Liberce.

„Závěrečné hudební vystoupení českých Rammstein doprovodí zcela unikátní pyrotechnická show, výrazné líčení a kostýmní podívaná. Vzhledem k tomu, že je stoletý park Adama Sikory místem zeleně a rostlin, ponese se celý festival v duchu ohleduplnosti k přírodě, “ doplňuje Faltová.

Pavla Krůčková

Ilustrační foto.
Lékaři odcházejí za lepšími platy i za lepší atmosférou