„Kromě mladých slibných polských kapel Coria a Black Bee uvidí diváci na scéně skupinu Oberschlesien, která hraje hudbu inspirovanou legendární kapelou Rammstein. Českou scénu pak bude reprezentovat oblíbený Citron," řekl jeden z organizátorů festivalu Marek Matuszyński.

Letošní Dolański Gróm se vrací k formě rockového rodinného pikniku. „Ani tvrdší rockový line-up však neznamená, že by si na své nepřišly i malé děti, pro které pořadatelé slibují spoustu tradičních atrakcí. Vstupenky na tuto oblíbenou akci se dají koupit na www.ticketportal.cz," prozradili organizátoři.

Podrobný program akce bude na webových stránkách festivalu www.grom.cz a také na profilech akce na facebooku a twitteru.

Organizátoři z fryštátského PZKO věnovali volné vstupenky, takže pokud chce jít na letošní Dolański Gróm zadarmo, zavolejte v úterý mezi 10 a 10.30 hodin na číslo 596 322 735. Pokud správně odpovíte na otázku: Kdy a kde se konal hudební festival, na kterém poprvé zazářila skupina TSA?, vstupenky jsou vaše.