Místo dopravní nehody motocyklisty a osobního automobilu mezi Havířovem a Orlovou. K nehodě došlo v neděli po 18. hodině na silnici mezi Havířovem a Orlovou, v lokalitě zvané Veverka. 

"Řidič staršího opelu jel od Havířova a odbočoval vlevo na Zimný důl. Motorkář jel od Orlové, a jak říkali jiní řidiči, které těsně před tím předjížděl, tak prý jel strašně rychle. V křižovatce se srazili. Motorkáře nejdříve oživovali lidé, co byli na místě a po příletu pak i posádka vrtulníku. Oživovali ho hodně dlouho," popsala situaci svědkyně kolize. 

Okolnosti nehody vyšetřuje policie. Zjišťovat se bude míra zavinění u obou řidičů. 

"Řidič vozidla Opel Astra ve věku 21 let pravděpodobně nedal při odbočování vlevo přednost motorce zn. Yamaha a došlo ke střetu. Na místo byl přivolán vrtulník. Přesto motorkář ve věku 46 let i přes veškerou snahu lékařů svým zraněním podlehl. Řidič osobního vozidla utrpěl lehká zranění, které lékaři ošetřili na místě kolize. Zkouška na přítomnost alkoholu byla negativní. U zemřelého byla nařízena soudní pitva. Vyšetřování zavinění a příčiny nehody si převzala služba kriminální policie a vyšetřování. Místo nehody bylo částečně uzavřeno, průjezd místem byl řízen policisty kyvadlově," řekla Deníku policejní mluvčí Zlatuše Viačková. Místo dopravní nehody motocyklisty a osobního automobilu mezi Havířovem a Orlovou.