Nehoda se stala chvíli před 8. hodinou ve stoupání do Bludovického kopce. Řidička osobního auta nestačila reagovat na zastavující vozidla před ní. Do jednoho zezadu narazila a to následně nabouralo do dalšího. Zraněni byli řidička a její syn. 

K místu vyjeli policisté, hasiči a zdravotníci.

Nehoda na Těšínské ulici v Havířově.

„Naše posádky ošetřily dva pacienty s lehkým až středně těžkým zraněním. Po prvotním ošetření byli převezeni do havířovské nemocnice," sdělil mluvčí moravskoslezské záchranné služby Lukáš Humpl.

Okolnosti nehody a míru zavinění vyšetřovali dopravní policisté. Po dobu vyšetřování bylo místo neprůjezdné a později kyvadlově. 

"59letá řidička vozidla Ford Fiesta narazila do vozu Opel Zafira, který byl odhozen na VW Passat. Při nehodě byla lehce zraněna řidička a její 29letý syn, který nebyl v době jízdy připoután. Ten utrpěl středně těžká zranění. Čtyři pasažéři opelu, z toho dvě děti, a řidič VW vyvázli nezraněni. 

Tři auta pod Permonem

Další nehoda tří osobních vozidel se stala po poledni na Dlouhé třídě ve směru do centra v úseku nad světelnou křižovatkou pod Permonem. Tato kolize se obešla bez zranění.

Nehoda na Těšínské ulici v Havířově.