Sokol Karviná – Gymnázium Hladnov 101:83 (48:39)

Karvinským se podařilo vyhrát už na půdě soupeře a doma si výhru zopakovali. Hru Hladnova tvoří především Stehlík, který dělá 60 % bodů celého mužstva, na utkání s Karvinou byl už navíc připraven zasáhnout do hry Mužík, nová posila a bývalý hráč NH Ostrava.

„Do našeho týmu zase zasáhl po čtyřech měsících od operace Ondráček a musím říct, že byl velmi platný, hlavně pod košem. Získával doskoky, ale i střílel, z čehož jsme těžili," chválil trenér Karviné Josef Němec.

Karviná: Oswald 20, Hubáček 2, Jančík 3, Sodomka 2, Šeda 22, Pacut 27, Seidler 2, Smolka 3, Ondráček 18, Krutina 2, Michalička.

Sokol Karviná – KK Valašské Meziříčí 74:84 (33:40)

Zápas proti Valachům už tak povedený nebyl. Hosté přijeli posílení o někdejšího hráče Mattoni NBL Pelikána (Nový Jičín, Prostějov), který se svými 213 centimetry budil respekt. „Pod košem se přes něj skoro nedalo projít. Takže jsme to zkoušeli střelbou z dálky, ale ta nám vůbec nešla," připomněl Němec děsivé číslo trojkových pokusů 27/5.

Karviná: Oswald 10, Ondráček 5, Smolka 23, Seidler, Pacut 13, Šeda 3, Sodomka 5, Jančík 2, Hubáček 13. Trenér: Josef Němec.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper (elektronické vydání novin) najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.