Trenér ZFK Libor Hrček, který dlouhá léta v Paskově působil, se vrátil ke hře na tři útočné trojice a dva obranné páry, přičemž k sobě po dlouhé době vrátil trio Oborák – Firda – Kašpar. Přineslo to své ovoce. Ve 4. minutě zvyšoval právě Oborák už na 2:0. Vydařený start Petrovic podpořil ještě Firda a když hosté korigovali, přispěchali domácí s další gólovou odpovědí.

Druhá část byla z domácího pohledu nejméně povedená. Petrovičtí si vypracovali vedení 6:2, ale ztráta koncentrace znamenala paskovské snížení na 6:4. Domácí to ale zdravě nabudilo a dalšími dvěma góly v rozmezí jediné minuty definitivně vzali hostům chuť na body.

V poslední části už domácí jen pečetili své zasloužené vítězství. „Pro nás to byl důležitý zápas, neboť jsme nechtěli nechávat vše až na poslední kolo proti Kloboukům. Chtěli jsme si účast v play-off zajistit v tomto zápase, a to se povedlo. Až na ten výpadek ve druhé třetině bych řekl, že jsme měli celý zápas pod kontrolou. Před play-off ještě budeme muset natrénovat nějaké věcí, a tak v posledním kole dostanou prostor i někteří náhradníci," slíbil trenér Hrček.

ZFK AQM Petrovice – Paskov Saurians 12:4 (4:1, 4:3, 4:0)

Branky a nahrávky: 2. Schulhauser (Michalík), 4. Oborák (Kašpar), 14. Firda, 19. Hudec (Ochodek), 25. Oborák (Rataj), 33. Mieszek (Suszka), 39. Oborák (Firda), 39. Schulhauser (Plíhal), 42. Schulhauser (Lázók), 42. Hudec (Ochodek), 47. Kašpar (Firda), 55. Ochodek (Vlček) – 15. Böhm (Bonczek), 23. Kožušník (Šodek), 34. Kožušník (Šodek), 38. Růžička (Kožušník).

Petrovice: Rataj – Suszka, Rybák, Lázók, Hudec, Vlček, Kloza – Oborák, Firda, Kašpar – Plíhal, Michalík, Schulhauser – Krumplovič, Ochodek, Mieszek – Szweda, Mrkva, Plonka. Trenér: Libor Hrček.