Druholigová soutěž měla na programu čtvrtý z šesti jarních turnajů, které rozhodnou o postupujícím do nejvyšší ženské soutěže. Na nejlepší cestě mezi elitu jsou havířovská děvčata, která na domácí půdě kralovala a soupeřkám povolila všehovšudy sedm bodů ze tří zápasů!

RC Havířov – Slovan Bratislava 17:7

Proti Bratislavě se už Havířovanky nenechaly překvapit jako v předešlém klání, dobře bránily a v útoku se staraly o body. Filsáková, Dohnalová a Fonioková položily pětku, Kvapilova přidala dva body kopem po pětce a úvodní výhra byla na světě.

Turnaj ragbistek v Havířově ovládl domácí tým.

RC Havířov – RC Sedlčany 29:0

Sedlčany hrály velmi agresivně a domácím hráčkám dalo dost práce uhájit své brankoviště. To se ovšem povedlo a navíc v útočné fázi se znovu dařilo pokládat pětky, když úspěch slavilo kolektivní dílo. Po jedné pětce položily Filsáková, Dohnalová, Fonioková, Dobrovolná i Adamusová a po jednom kopu přidaly body Kačenová a Doupovcová.

RC Havířov – Slavia Praha 31:0

Největší rival Havířova ze Slavie dostal tentokrát řádně „za uši." Soupeř byl oslaben, ale domácí hráčky neponechaly nic náhodě, znovu skvěle kombinovaly a přehrály soupeře útočnou hrou. Opět se dařilo pokládání pětek, které obstaraly dvakrát Dohnalová, a dále Adamusová, Veselková a Fonioková. Doupovcová přidala hned tři úspěšné kopy po pětce, a Havířov tak na domácím turnaji dominoval.