„Opět jsme odjížděli v oslabené sestavě, navíc se v první půli zranila Hudečková, která již do hry nezasáhla. Ale hrstka našich hráček se semkla a velkou bojovností domácí zaskočila," chválil své svěřenkyně za neskutečný výkon trenér Jaroslav Hudeček.

Výborným výkonem obou brankářek Karviňanky postupně navyšovaly skóre až na rozdíl šesti branek, i když v poločase prohrávaly 11:10, protože také Olomouc velmi dobře kombinovala.

Po změně stran hráčky Sokola dodržovaly taktické pokyny a znovu se dostaly do vedení. „Výborný výkon podaly všechny hráčky, ale hlavními strůjci vítězství byly již zmiňované brankářky Fridrichová a Provázková a rovněž střelecky disponované spojky Baronová a Remetančíková. Naše družstvo tak prokázalo svou herní kvalitu a potvrdilo, že dosavadní výsledky nejsou náhodné, ale podložené poctivým tréninkem a obrovskou chutí," poznamenal Hudeček.

Prior Olomouc – Sokol Karviná 22:28 (11:10)

Karviná: Fridrichová, Provázková – Polehlová 1, Kresačová, Hudečková, Koudelková 5, Pawlasová 2, Remetančíková 11, Baronová 6, Synková 3.