V měsíci únoru jste měli, vážení čtenáři, možnost vyjádřit své sympatie na hlasovacím kuponu, který vycházel společně s nominační listinou oceněných sportovců na stránkách Karvinského a havířovského Deníku.

Mohli jste na přiloženém kuponu vyplnit až tři jména, která by si podle vás zasloužila za své výsledky v uplynulém roce ocenění Hvězda čtenářů Deníku.

Nejvíce hlasovacích kuponů odevzdali sympatizanti hokejbalistky Kateřiny Němcové, boxera Romana Voláka a fotbalových dorostenců MFK OKD.

Za první místo na hlasovacím kuponu se udělovaly tři body, za druhé dva body a za třetí jeden.

Alespoň jeden hlas obdrželo 21 sportovců či trenérů z různých klubů působících na území města Karviné.

A kdo vyhrál? V urputné bitvě o každý hlas se nakonec k prvenství prodrali mladí fotbalisté Karviné, kterých je přece jen o něco víc než příznivců boxera Voláka. Zprvu se zdálo, že má k prvenství namířeno hokejbalistka Kateřina Němcová, ale brzy ji převálcovaly hromady kuponů hlasujících pro Voláka a fotbalisty.

V posledním týdnu se na čtvrté místo konečného pořadí dostala mladá házenkářka Barbara Noworytová.

VÝSLEDKY
Dorostenci U19 MFK OKD (fotbal) 315
Roman Volák (box) 286
Kateřina Němcová (hokejbal) 111
Barbara Noworytová (házená) 30
Lukáš Duda (fotbal) 16
Diana Žolnerčíková (beachvolejbal) 12
Tomáš Wróbel (hokejbal) 9
Družstvo žen SK Karviná (hokej) 3
Josef Štoudek (trenér hokej) 3
Katka Kaplanová (hokej) 3
Adam Fójcik (atletika) 3
Aneta Gilová (krasobruslení) 3
Družstvo ŠK Karviná (šachy) 3
Ondřej Lingr (fotbal) 3
Antonín Gašpar (trenér box) 3
Patrik Velký (box) 3
Mirosla Woś (trenér plavání) 2
Jan Landecký (plavání) 2
Tomáš Hanzel (judo) 2
Michael Klos (trenér fotbal) 2
Tomáš Hercig (hokejbal) 1

Zároveň jsme z došlých hlasovacích lístků vylosovali 10 výherců, kteří mohou ve čtvrtek 13. března zajít podpořit své oblíbence na slavnostní galavečer do Městského domu kultury v Karviné.

Pozvánky si mohou vylosovaní výherci vyzvednout v redakci Karvinského deníku každý den v době od 9 do 16 hodin (čtvrtek a pátek jen do 14.30 hodin) až do čtvrtka 13. března. Slavnostní galavečer začíná v 17.30 hodin.

VÝHERCI
Danuše Hoťová (Karviná), Zbyšek Gazda (Orlová), Michaela Marcolová (Karviná), Ivo Žolnerčík (Orlová), Bohuslav Podrawka (Karviná), Michaela Sedlářová (Karviná), Marcela Němcová (Karviná), Michael Ludwa (Karviná), Jaroslava Siekierová (Orlová), Lukáš Ptáček (Havířov).