„Špatný den. My jsme ale hráli v posledních týdnech opravdu dobře a to nejde udržet pořád. Někdy to muselo přijít," nedělal z porážky vědu trenér petrovického mužstva Roman Kantor.

Petrovičtí mají štěstí v tom, že porážky v honbě za třetí pozicí (první dvě si rezervovalo Torpedo Havířov a Sokol Brno) utrpěli i jejich dva největší konkurenti Havlíčkův Brod a Žďár. „To je fakt, je to pořád otevřené a pořád tvrdím, že to třetí místo jsme schopni uhrát. Pokud zvládneme domácí zápas s Brnem, tak Paskov a Frýdek prostě musíme porazit," komentoval los posledních tří kol trenér Kantor.

Aligators Klobouky – ZFK Petrovice 9:4 (3:2, 3:2, 3:0)

Branky a nahrávky: 7. Líznar, 11. Bábíček (Gremmel), 17. Soldán (Bábíček), 23. Lazor (Bábíček), 25. Lazor (Líznar), 30. Bábíček (Líznar), 45. Soldán (Dragan), 52. Lazor (Líznar), 54. Lazor (Kolaja) – 3. Chvastek (Szweda), 18. Firda, 21. Foltinek (Oborák), 40. M. Michalík (Lázók).

Petrovice: Palovský (30. Janík) – Mrkva, Daubner, Kloza, Plonka, Lázók, Šmída – Oborák, Foltinek, Čížek – Chvastek, Urban, Szweda – P. Michalík, M. Michalík, Firda – Rychlý, Kubiena. Trenér: Roman Kantor.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nemusí zveřejňovat celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, domova i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi.
Aplikaci e-paper (elektronické vydání novin) najdete ve spodní části těchto webových stránek. Po připojení si tak můžete Deník v plném znění přečíst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.