Mladí házenkáři absolvovali tentokrát výjezdy na hřiště svých soupeřů. Dorostenci museli před cestou do Lovosic vstávat o půl páté ráno…

I. liga mužů: Tatran Litovel – HCB OKD Karviná B 29:28 (13:15)

Béčko vybojovalo smolný zápas v Litovli, kde prohrálo o branku. Za tým trenéra Hudečka nastoupilo i šest dorostenců, protože tentokrát nebyl k dispozici nikdo z prvního týmu.

Hosté začali velmi dobře a v 17. minutě odskočili na rozdíl šesti branek. Pak ale nepochopitelně zvolnili, což vyústilo v zahození několika vyložených šancí a náskok se rozplynul. „Ve druhém poločase se bohužel zranil Tomáš Mlotek (slabý otřes mozku – pozn. red.), který výborně organizoval naši hru," prozradil rozmrzele trenér Jaroslav Hudeček. S Mlotkovým odchodem se hra baníkovců úplně rozpadla.

Závět střetnutí byl velmi dramatický. V čase 59:35 Paululík vyrovnal na 28:28, ale domácí v čase 59:59 vsítili Nedomou vítěznou branku. „Utkání nevyhrál lepší, ale šťastnější tým," konstatoval Hudeček.

Karviná B: Bartoň, Neuwirth – Szymon 1, Dudek 10/2, Pindej 2, Marhons 3, Michalisko 4, Vengřín, Niebroj 1, T. Mlotek 2, Moj, Diviš 1, Paululík 4. Trenér: Jaroslav Hudeček.

I. liga starších dorostenců: HK Lovosice – HCB OKD Karviná 26:32 (14:17)

K radosti trenéra Jaroslava Hudečka naskočil do utkání se sebezapřením i otřesený Tomáš Mlotek. Zápas byl velmi vyrovnaný. V 17. minutě hosté odskočili na rozdíl tří branek a udrželi ho až do přestávky.

„Ve druhé části jsme pokračovali ve výborném výkonu a postupně navyšovali skóre," pochvaloval si trenér Hudeček. Domácí bojovali do poslední minuty, ale na korekci nedosáhli.

Karviná: Bartoň, Vajda – Lukács, Vančo, Marhons 10, Husár, A. Borys 3, Zbořil 5, Moj 1, Gasior, T. Mlotek 7, Jiří Užek 2, Paululík 4. Trenéři: Ludvík Mrkva, Jaroslav Hudeček.

I. liga mladších dorostenců: HK Lovosice – HCB OKD Karviná 31:27 (16:10)

Karviná hrála vyrovnanou partii do 25. minuty, kdy byl stav 10:11. Pak dostala pět branek za sebou a to rozhodlo o vývoji hry a o celkovém vítězi. Baníkovci sice ještě zabojovali a snížili na 18:16, ale následující technické chyby je definitivně připravily o naději. Střelecky se dařilo Marku Šťastnému a Igoru Vaňkovi. Opět.

Karviná: Nolč – Šťastný 11, Plaček, Zuzánek, Szabla, Solák, Slavíč 1, Čavrnoch 4, Přibyla 1, Vaňko 8/2, Pochman 1, Marušík 1, Drzyzga. Trenér: Petr Laclavik.

Oldřich Horák