Vstup do utkání se Karviné nepovedl. Baník hrál ustrašeně, pomalu a ve všech činnostech za soupeřem zaostával. Špatná střelba a devět technických chyb byly příčinou poločasového vedení domácích 12:7.

Díky agresivní obraně a vynikajícímu přechodu do rychlého útoku pak Baník postupně snižoval náskok Pražanů, avšak marně. „V 58. minutě jsme srovnali na 24:24. Měli jsme šanci jít dokonce do vedení, ale ze strany rozhodčích jsme nedostali šanci. Naopak domácí z jasného průrazu skórovali a dali vítězný gól," zuřil po utkání trenér Jaroslav Hudeček, jehož tým se pomalu propadá tabulkou.

„Nikdy jsem si nestěžoval ani nekomentoval výkon rozhodčích, ale tentokrát se musím chlapců zastat, protože od 50 minuty mi bylo jasné, že nás nenechají bodovat. Sporná vyloučení, branky z jasných přešlapů, to byly hrubé rozhodcovské chyby," mračil se Hudeček.

TJ Chodov – HCB OKD Karviná B 25:24 (12:7)

Rozhodčí: Vaník, Kazler. Sedmimetrové hody: 1/1:1/1. Vyloučení: 1:4.

Karviná B: Pala, Tabara – Moj, Dudek 2, Pindej 2, Lukács, Husár, Michalisko, Vengřín, Jiří Užek 5, A. Borys, Krahulec 9/1, Gelnar 6. Trenér: Jaroslav Hudeček.

Oldřich Horák