„Tam pákovými kleštěmi jeden z nich přeštípnul lankový zámek zajišťující jízdní kolo zn. Merida, černo bílo oranžové barvy, které poté odcizil," popsal policejní mluvčí Miroslav Kolátek.

Muž, jehož policie hledá, je ve věku 20 až 35 let, štíhlé postavy, výška asi 170–185 cm, světlý obličej. Na sobě má oblečeny černé ¾ kalhoty s bílým znakem na zadní straně levé nohavice. Dále má černé triko s bílým nápisem a znakem na hrudi, černou sportovní bundu a na hlavě nasazenou šedou kšiltovou čepici.

Na nohou má obuty tmavé sportovní tenisky. Přes rameno má přehozenou černou látkovou tašku na doklady. Ze záznamu je patrné, že na místo činu přijíždí na horském jízdním kole nezjištěné značky, tmavé barvy.

Žena je ve věku asi 18 až 30 let, výška 160–175 cm, štíhlé postavy, hnědé dlouhé vlasy svázané vzadu do culíku. Na sobě má fialové ¾ legíny, černé triko s krátkým rukávem a černé kotníkové tenisky. Na zádech má batoh, z něhož vyčnívá další oděvní svršek oranžové barvy. Okolo pravého kotníku má reflexní pásku. Na záznamu se okolo místa činu pohybuje na horském jízdním kole nezjištěné značky, stříbrné barvy.

Jakékoliv informace k těmto osobám přijme Obvodní oddělení Orlová osobně nebo telefonicky na telefonním čísle 596 523 333. Skutek šetří prap. Piprek. Informace mohou lidé volat i na bezplatnou telefonní linku 158.

Zdroj: Policie ČR