Soutěž pořádá Střední škola v Prostřední Suché, která v rámci své praktické výuky provozuje také kadeřnický a kosmetický salon. Právě tam se konala část soustředění soutěžících dívek. Společně se fotografovaly a natáčely záběry do videoklipu, který bude součástí vystoupení slovenské herečky a zpěvačky Barbory Švidraňové v průběhu hlavního programu soutěže 7. dubna v KD Leoše Janáčka v Havířově-Podlesí. 

Čtěte také: Miss Reneta už má kompletní sestavu dívek

Další záběry se natáčely v zrcadlovém bludišti v Kroměříži a na dalších místech. Celý program je motivován pohledem do zrcadla, což je i podtitul letošního 25. ročníku. Do zrcadla se proto nedívají jen dívky, ale také celá čtvrtstoletí trvající soutěž a její pořadatelé.

„Videoklipy, které natáčíme, chceme zpestřit program slavnostního večera. Část natáčíme tady v Havířově, část v kroměřížském zrcadlovém bludišti, mozaikovém bludišti a skleněném bludišti," řekl šéf soutěže Libor Lenčo.

Pod vedením choreografů dívky také trénovaly pohybové části programu, ve kterém budou chtít nasbírat co nejvíce sympatií u porotců i diváků.

Více informací o soutěži na www.missreneta.cz

Zdroj: Youtube
Zdroj: Youtube