Mladý a velmi přívětivý muž předvedl opravdu kuchařský koncert. A co bylo na sobotním jídelníčku? Předkrm: filé ze pstruha, emulze z hnědého másla, avokádový CF, pstruhový kaviár, mizuna, piklovaná hořčice. Polévka: velouté z brambor, vejce 63 a shitaké. Hlavním chodem byla kachna, nakládaná dýně, dýňové pyré, restovaná dýně a kadeřávek jus. Jako moučník se na závěr podávala pašírovaná hruška. karotkový koláč, zázvorová espuma, jablečný gel a karamelový prach. Byla to harmonie mnoha chutí. Obsluha odnášela všechny talíře úplně prázdné, což svědčilo o tom, že hostům všechno chutnalo.

K účastníkům nevšedního oběda patřili především zástupci stálých odběratelů restaurace z řad firem, společností, seniorů i jednotlivců. Mezi nimi byla i pani Boučková, dlouholetá věrná strávníčka restaurace (na fotce v sedě). Pro zajímavost restaurační kuchyně denně vaří téměř 900 jídel. Na závěr slavnostního oběda proběhlo focení s Janem Vorelem. „Akce byla přínosná také pro tým zaměstnanců restaurace, protože měli tu čest připravovat jídla společně s tak skvělým kuchařem. Dívat se na jeho umění a pomáhat bylo velice inspirativní. Těší mě, že hosté se vyjadřovali velmi pochvalně také k obsluze a příjemnému prostředí,“ uvedla jednatelka Restaurace Radnice Iveta Kočí Palkovská.