Svěřencům trenéra Josefa Jadrného se vůbec nepovedl vstup do zápasu. První gól dostali už ve druhé minutě a o devět minut později inkasovali znovu. „Nekoncentrovanost, nedisciplinovanost,“ kroutil hlavou po utkání naštvaný kouč hostů.

„Ten začátek hráči podcenili a neplnili to, co jsem po nich chtěl. Proto to tak dopadlo. Věděli jsme, že začnou náporem, ale hráči se k tomu postavili špatně,“ dodal Jadrný. Ve 24. minutě navíc dával už na 3:0 Baran.

První půle tedy hostům vůbec nevyšla. „Hrozný poločas. Většina hráčů mě hodně zklamala. Mysleli si, že to půjde samo,“ pokračoval v kritice svých svěřenců Jadrný.

Havířovští fotbalisté (u míče Jakub Velčovský) neprožívají v divizi dobré období.
Havířov schytal výprask na půdě poslední Polanky

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce se Dětmarovice mírně zvedly, ale dokázaly pouze snížit na 1:3.

Po přestávce se na hřišti objevil i Řapek. Vrátil se po zranění a jeho příchod Dětmarovicím pomohl. Dokonce vybojoval penaltu, kterou v 69. minutě proměnil Staško, víc už toho ale hosté nezvládli. „Gratuluji soupeři. Hráli běhavě a hodně napadali. Líbili se mi,“ uzavřel utkání Jadrný.

Beskyd Frenštát p. R. – SK Dětmarovice 3:1 (3:0)

Branky: 2. Vaverka, 11. Klimpar, 24. Baran – 69. z pen. Staško. Rozhodčí: Nejezchleb – Polák, Mrázek. ŽK: 0:2. Diváci: 468.

Dětmarovice: Kotrla – Uher, K. Skoupý, Harazin (72. Nitka), R. Macko – Leibl, Škuta (75. Valoch), Egri, Mičola (62. Řapek), M. Macko – Staško (89. J. Ligocký). Trenér: Jadrný.

Bohumínští doma prohráli o tři góly.
Bohumín zase s pětkou. Tentokrát ale bez bodu
Těšínu další zápas v krajském přeboru hrubě nevyšel.
Přehled utkání krajského přeboru