Bohumínští odehráli podobné utkání jako před týdnem na půdě Dětmarovic, kde prohrávali už 2:0, ale díky dvěma gólům Halašky skóre srovnali a odvezli si bod.

Také Hranice nad Bosporem vedly už o dvě branky a byl to znovu Halaška, kdo vystřelil svému týmu remízu. Opět v závěru a znovu z pokutového kopu.

Havířov (v modrém) - Frýdlant n. O. 1:0.
Indiáni rozhodli krásnou střelou. Nebyli lepší

„Hranice byly kvalitním soupeřem. Speciálně jsme se na ně připravovali, ale hrály velmi dobře,“ uznal sílu Hranic trenér Bosporu Martin Špička. „Bylo to o prvním gólu, který jsme bohužel dostali my,“ zalitoval.

Hosté šli do vedení v závěru prvního poločasu díky proměněné penaltě. Na 2:0 pak dával v 65. minutě Vyka. Domácí ale nesložili zbraně a dvacet minut před koncem po rohovém kopu snížil střídající Baculák. „Kontaktní gól nám pomohl, pak už to bylo jen o nás,“ okomentoval Špička bohumínské snížení.

Jeho svěřenci následně Hranice zatlačili a vypracovali si několik šancí, soupeř navíc dohrával jen v desíti. V 85. minutě přišla zasloužená odměna a z penalty vyrovnal Halaška. „Jsem rád, že kluci zabrali a srovnali to,“ potěšilo Špičku.

Fotbalisté Dětmarovic (v bílém) si přijeli do Ostravy pro tři body.
Dětmarovice i s Mičolou vyhrály

Bohumín měl ještě další šance a mohl získat všechny body, soupeři se ale nakonec rozešli smírně. „I když jsme nevyhráli, tak diváci museli být spokojení. Byl to pěkný fotbal,“ uzavřel trenér Bosporu.

Bospor Bohumín – SK Hranice 2:2 (0:1)

Branky: 71. Baculák, 85. z pen. Halaška – 44. z pen. Kundrát, 65. Vyka. Rozhodčí: Pospíšil – Ehrenberger, Zavřel. ŽK: 5:4. ČK: 77. Vyka (H). Diváci: 250.

Bohumín: Švrčina – Sittek, Moskál (56. Baculák), Koštál, Ferenc (83. Kubinski) – Latocha, Leibl, Vaclík, F. Hanus, Halaška – Lišaník (M. Hanus). Trenér: Špička.

Kniha. Ilustrační foto.
Knihy do vlaku čekají na nádraží
Fotbalisté Horní Suché (v bílomodrém) porazili doma Vendryni a na špici I.B třídy stíhají vedoucí Dolní Lutyni.
OBRAZEM: Horní Suchá se dotáhla na Dolní Lutyni