„Po prvním poločase jsme měli vést 4:0 nebo 5:0, Břidličná se nedostala za polovinu, hráli jsme fantasticky,“ hodnotil trenér MFK B Marek Bielan úvodní půli, kterou po gólu Jurčáka tým vyhrál 1:0.

„O přestávce jsme si řekli, že tak musíme pokračovat. Navíc ve 48. minutě jsme šli sami na branku, domácí gólman to chytil mimo šestnáctku a dostal červenou kartu. Říkal jsem si, že zápas si dnes v klidu vychutnám, ale z přímého kopu jsme dali břevno a soupeř najednou začal ožívat,“ vrátil se k dění na trávníku ve druhém poločase.

Zápas 12. kola fotbalové FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY Prostějov - Karviná 2:1.
Karviná dala body Prostějovu. Ve čtvrté minutě nastavení ji sestřelil Zapletal

„Naši kluci začali vymýšlet nějaké věci, které se na hřišti nedělají, a Břidličná chytila iniciativu. Měla tři velké gólové šance, dvakrát šli sami na branku a jednou hlavičkovali, nás podržel gólman Lubik. Utekli jsme až v nastaveném čase, kdy jsme dali na 2:0,“ oddechl si Marek Bielan po brance Zycha, která znamenala sedmé vítězství v sezoně.

„Bylo zasloužené, ale musím pochválit Břidličnou, která v deseti lidech neměla co ztratit. Místo, abychom ji potrestali, začali jsme trošku panikařit, ale nakonec to dobře dopadlo,“ radoval se kouč karvinské rezervy ze zisku tří bodů.

Česko - Estonsko, utkání skupiny 3 kvalifikace o postup na mistrovství Evropy 2024 házenkářů, 12. října 2022, Ostrava. Vojtěch Patzel z České republiky a Martin Johannson z Estonska.
Brácha převzal patnáctku zodpovědně, říká bývalá opora Baníku Vojtěch Patzel

Divize F - 11. kolo:

TJ Břidličná - MFK Karviná B 0:2 (0:1)

Branky: 2. Jurčák, 94. Zych. Rozhodčí: Nejezchleb - Machorek, Slabý. ŽK: Berger, György (oba Břidličná). ČK: 48. Zifčák (Břidličná). Diváci: 150.

Karviná B: Lubik - Kokovas, Zych, Motyčka (70. Trček), Rolinek (50. Clement), Krčík (62. Věčorek), Brzóska (62. Jurga), Marciňa (62. Molitorisz), Jurčák, Goj, Teplan. Trenér: Marek Bielan.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...